whatsapp canlı destek

Sepet

Toplam 0.00 TL
Currency
Language
My Account
Post

Jartiyer Kemeri Nasıl Seçilir


Çoğu Kadın karmaşık ve rahatsız göründükleri için jartiyer giymekten çekinir. 

Bununla birlikte, size tam olarak uyan bir jartiyer kemeri rahat, eğlenceli ve şık olabilir! Jartiyer için bir stil ve kumaş seçerken, her şey onu ne zaman ve nerede giymeyi planladığınıza bağlıdır. Günlük kullanım için saten, pamuk veya powernet'ten yapılmış geniş bir jartiyer kemeri ve altı ila sekiz ayarlanabilir kayış kullanın. Yatak odası için daha fazla seçeneğiniz var - sevdiğiniz herhangi bir lüks malzeme ve süslemeyle yapılmış dört kayış stilini deneyin.

1- Rahatlık ve daha yumuşak hatlar için geniş bir kemer kullanın. Jartiyer  kemerinizi günlük kıyafetlerinizin altına takmayı planlıyorsanız, geniş bir kemer stili seçin. Bunlar bel ve kalça çevresinde daha yumuşak çizgiler oluşturur ve giysilerinizin arasından çok daha az görünür. Geniş jartiyer kayışları da dar olanlardan daha rahattır, bu da onları günlük kullanım için daha iyi bir seçim haline getirir. Genişlikler değişebilir, ancak en az avucunuz kadar geniş bir kemer tercih edin. Jartiyer kemeri Kalçanıza değil belinizin dar kısmına oturmalıdır.
Dar kemerler kalçadan aşağı kayma eğilimindedir ve sizi bütün gün onları çekmeye zorlar

2- Yatak odası için dar bir kemer seçin. Kapalı kapılar ardındayken konfor çok daha az önemli olabilir ve ayrıca - o jartiyer kemerini uzun süre takmayacaksınız! 

Yatak odasında giymek için sevimli ve daracık bir şey için istiyor olabilirsinn, kalçalarına uyan dar bir kemer iyi olacaktır. 

3- Ayarlanabilirlik için arkada kanca gözü olan birini jartiyer kemeri seçin. Kemerinizi nereye takmayı planlıyorsanız yapın, bu iyi bir fikirdir. Tıpkı sütyenlerin arkasındakiler gibi, arkada kanca gözü olan birini arayın. En özel uyum için, üç (veya daha fazla) sıra kanca gözü kapatma özelliği sunan bir kemer seçin, böylece gerektiği gibi ayarlayabilirsiniz. 

4- Elastikten yapılmış ayarlanabilir kayışları seçerek iyi oturmasını sağlayabilirsiniz. Kayışlar veya jartiyer, kemerden sarkan ve çoraplarınıza tutturulan askılı görünümlü kumaş parçalarıdır. Kemerinizi ister kapalı kapılar ardında ister normal giysinizin altında takıyor olun, sütyen kayışlarınızdaki aynı kaydırma mekanizmasıyla ayarlayabileceğiniz elastik kayışlar kullanın. 
Tıpkı sütyenler gibi, herkese uyan tek bir jartiyer kemeri yoktur ve kayışları ayarlayabilmek, iyi oturmanın anahtarıdır.

UZMAN TAVSİYE "Güçlü elastik ve iyi bir çıtçıt olan jartiyer bulun, çünkü yürürken açılmasını istemezsiniz."

5- Yatak odasında takmak için dört kayış stilini seçin. Konfor ve pratiklik hedefleriniz değilse, ihtiyacınız olan tek şey dört jartiyer (ikisi önde ve ikisi arkada). Bu stiller harika görünüyor, ancak çoraplarınızı uzun süre tutmayacaklar, özellikle de etrafta dolaşıyorsanız. Ayrıca inmeleri daha kolaydır, bu da onları yatak odası için iyi bir seçim haline getirir. 

6- Güvenlik ve rahatlık için altı ila sekiz kayış tercih edin. Günlük kullanımda, çoraplarınızı gerçekten tutmak ve her şeyi yerinde tutmak için en az altı jartiyer gerekir - ikisi önde, ikisi arkada ve ikisi uyluklarınız boyunca. Bazı insanlar sekiz kayışın ekstra güvenliğini tercih eder, ancak bu çoğunlukla kişisel bir tercih meselesidir. Her iki stili de deneyin ve hangisinin sizin için daha iyi olduğunu görün.